Press


Jun 5 2017
Socialinė verslininkė Madi Sharma: gyvenimu nesikeisčiau su niekuo šioje planetoje

Socialinė verslininkė Madi Sharma: gyvenimu nesikeisčiau su niekuo šioje planetoje

Saulėtoje Nacionalinės dailės galerijos terasoje juodaplaukė moteris stebi nuo šilumos atgijusią Neries pakrantę prie Baltojo tilto, kur vilniečiai sėdinėja, gulinėja, laido aitvarus ar vaikšto su šunimis. Kai mūsų akys susiduria, ji stojasi mane pasitikdama. Tai ir bus mano pašnekovė, pirmąkart Lietuvoje pristatomos knygos „Madi. No Excuses!“ autorė.

Read more

Jun 4 2017
NO EXCUSES. STARTUP ADVICE AND INSPIRATIONAL INSIGHTS WITH MADI SHARMA

NO EXCUSES. STARTUP ADVICE AND INSPIRATIONAL INSIGHTS WITH MADI SHARMA

 • Posted on 4 June 2017
 • Written by  SIMON COCKING - http://irishtechnews.ie/no-excuses-startup-advice-and-inspirational-insights-with-madi-sharma/
 • Published in Press
 • Share this
By @SimonCocking. Great interview with Madi Sharma Social Capitalist : International Business Broker, Education Entrepreneur; Speaker. You must be the Change you want to see – #NoExcuses #MadiEffect. Madi has just published her new book ‘No Excuses’ which is currently available on www.madinoexcuses.com where you can buy it directly.

Read more

May 29 2017

Hrbtenica uspeha pravega voditeljstva

Resnično voditeljstvo prepoznava in priznava, da najpomembnejša dela opravljajo tisti, ki so velikokrat deležni najmanj hvale, pogosto ostanejo brez dodatnih bonusov in stimulacij, a so istočasno to taisti ljudje, ki postavljajo temelje vašega voditeljskega uspeha in uspeha vašega tima ter podjetja.

Read more


Apr 21 2017
La diversidad es un activo, según la mejor jefa de Reino Unido

La diversidad es un activo, según la mejor jefa de Reino Unido

 • Posted on 21 April 2017
 • Written by  http://capitalradio.es/diversidad-activo-jefa-reino-unido/?doing_wp_cron=1492789082.0842850208282470703125 - Marta Isern
 • Published in Press
 • Share this
“La diversidad es un activo, no una carga”, asegura Madi Sharma, elegida como Mejor Jefa de Reino Unido. Empresaria, fundadora del Madi Group y británica descendiente de inmigrantes, esta emprendedora tenía muchos factores en contra para fracasar. Nuestro corresponsal en Bruselas, Alexandre Mato, ha mantenido una charla con ella.

Read more

Mar 8 2017

EU policymaking discriminates against women

https://www.theparliamentmagazine.eu/blog/eu-policymaking-discriminates-against-women

Through its lack of female representation in policymaking, the EU is actively discriminating against women - even though they make up the majority of the population, writes Madi Sharma.

Read moreMay 27 2016
Madi: Shqiptarë mos ëndërroni të jeni kamarierë në Londër

Madi: Shqiptarë mos ëndërroni të jeni kamarierë në Londër

Ajo udhëton në gjithë botën për të inkurajuar të rinjtë të kthejnë idetë e tyre në biznes dhe gratë të mposhtin dhunën. Ish viktimë e dhunës brenda familjes, sipërmarrësja e suksesshme britanike Madi Sharma, tregon në një intervistë për Report TV historinë e saj të dhimbshme, dhe objektivin e saj më të madh për të sjellë ndryshimin nëpërmjet ideve që kanë të rinjtë në mbarë botën. - See more at: http://shqiptarja.com/news.php?id_legami=208129#sthash.rOK6uBFJ.dpuf

Read more

May 18 2016

Nga viktimë në sipërmarrëse, Madi Sharma në Tiranë për të motivuar të rinjtë të kthejnë idetë në biznes

 • Posted on 18 May 2016
 • Written by  http://www.tiranaobserver.al/nga-viktime-ne-sipermarrese-madi-sharma-ne-tirane-per-te-motivuar-te-rinjte-te-kthejne-idete-ne-biznes/
 • Published in Press
 • Share this
Nga viktimë në sipërmarrëse e suksesshme. Kjo është britanikja Madi Sharma, CEO e Madi Grup, një grup sipërmarrjes ndërkombëtare private dhe sociale si dhe një rrjet OJF-sh.

Read morePage 1 of 812345...Last »

 • MAILING LIST SIGN-UP